Οι Ευχούληδες

User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive
 

Πολλοί από εμάς είχαμε μερικούς, σε διάφορα χρώματα μαλλιών, στο δωμάτιό μας. Μην το αρνηθείτε. 

Τώρα για την ταινία. Ναι, μάλλον θα το έλεγα παιδικό, ένας Ευχούλης ξεχωρίζει και πρέπει να σώσει τους υπόλοιπους, παρότι δεν είναι και ο πιο χαρούμενος. Ειδικά όταν η βασίλισσά του είναι μία τύπισσα που δεν του αρέσει καθόλου, αλλά θα πρέπει να την πάρει μαζί του στην περιπέτεια.

 

Μετά μια εισβολή των Μπέργκεν στο χωριό των Ευχούληδων, η Πόπη, ο πιο χαρούμενος Ευχούλης που γεννήθηκε ποτέ, και ο γκρινιάρης Κλωνάρης ξεκινούν ένα ταξίδι με στόχο την διάσωση των φίλων τους. Η αποστολή τους είναι γεμάτη περιπέτεια και ανατροπές, καθώς οι δύο αταίριαστοι σύντροφοι προσπαθούν να ανεχτούν ο ένας τον άλλον αρκετά ώστε να πετύχουν τον στόχο τους, κι έτσι θα μάθουν πολλά για την αναζήτηση της ευτυχίας, όπως και το τι μπορεί να κάνουν κάποιοι για να την αποκτήσουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μια περιπέτεια για παιδιά με πολύ ωραία γραφικά και μουσική για να περάσετε ένα οικογενειακό απόγευμα.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Latest in Movies

Latest in Gaming

Contact Us

EMAIL

mail@pagkaki.gr

Σχετικά με εμάς

Το www.pagkaki.gr είναι ένα site ποικίλης ύλης και με θεματολογία που αφορά στο χώρο του θεάματος, της ψυχαγωγίας και της τεχνολογίας. Ξεκίνησε την λειτουργία του στις 7 Ιουλίου του 2010 και είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας μίας ομάδας νέων ανθρώπων. Βασικοί άξονες της θεματολογίας του pagkaki.gr αποτελούν ο κινηματογράφος, το gaming και η τεχνολογία.

Social

  • Latest

  • Recommend

Loading
Loading